1. Neurologinen Fysioterapia
  Neurologinen Fysioterapia
 2. Ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapia (myös kotikäynteinä) sekä lymfaterapia
  Ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapia (myös kotikäynteinä) sekä lymfaterapia
 3. Tuki- ja liikuntaelinvaivat
  Tuki- ja liikuntaelinvaivat
 4. Lasten fysioterapia
  Lasten fysioterapia

Hoidon aloittaminen

Fysioterapiaan voit tulla, jos sinulla on vähänkin särkyjä, kipuja, puutumista, huimausta, liikkeiden rajoittumista tai ongelmia liikkumisessa, jolloin voit tarvita vaikkapa apuvälinettä. Hoidamme myös turvotuksia ja virtsanpidätyksen ongelmia.

Nokian NeuroFysioon voit varata aikaa puhelimitse 03-3414435 tai käymällä toimistossa aukioloaikoina. Nettiajanvaraus palvelee sinua 24 h/vrk (www.nokianneurofysio.fi).

Jos sinulla on lääkärin lähete, ota se mukaan ensimmäiselle terapiakerralle. Lääkärin lähete fysioterapiaan on edellytys Kelakorvauksen saamiselle. Lähete on voimassa 1 vuoden kirjoituspäivämäärästä. Sitä voi käyttää useammassakin jaksossa vuoden aikana. Voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Jos sinulla on lääkäriltäsi tutkimustuloksia, ota myös ne mukaan.

Mikäli olet uusi asiakas, saat kirjoitettavaksesi asiakastietolomakkeen henkilötietojasi ja muuta infoa varten. Henkilötietolaki vaatii meitä pyytämään lupaa tietojesi tallentamiseksi tietojärjestelmäämme. Vanhoilta asiakkailtamme päivitämme yhteystiedot.

Ensimmäisellä terapiakerralla voit varata reilummin aikaa esim. lisäaikojen varaamista varten, muista ottaa kalenterisi mukaan!