1. Neurologinen Fysioterapia
  Neurologinen Fysioterapia
 2. Ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapia (myös kotikäynteinä) sekä lymfaterapia
  Ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapia (myös kotikäynteinä) sekä lymfaterapia
 3. Tuki- ja liikuntaelinvaivat
  Tuki- ja liikuntaelinvaivat
 4. Lasten fysioterapia
  Lasten fysioterapia

Yritys

Nokian NeuroFysio Oy tuottaa yksityisiä fysioterapiapalveluita

Nokian NeuroFysio Oy on toiminut yli 20 vuoden ajan fysioterapiapalvelujen tuottajana. Yrityksemme strategiana on toimia edelläkävijänä neurologisen fysioterapian alalla. Korkealaatuisten ja laadukkaiden palveluidemme perustana ovat monipuolinen koulutus ja vankka kokemus.

Haluamme, että sinä asiakkaana / kuntoutujana olet toimintamme keskipisteessä. Kuntoutuksen suomalaisena edelläkävijänä toimii Kela monine tutkimuksineen ja hankkeineen. Kela korostaa kuntoutujan roolia kuntoutuksen onnistumisessa. Noudatamme tarkoin Kelan luomaa avokuntoutuksen standardia. Keväällä 2011 toimintamme todettiin Kelan auditoinnilla standardin mukaiseksi.

Asiakkaanamme tilamme ovat käytössäsi

 

Nokian NeuroFysion tilat ovat avarat ja valoisat. Tilaa on yhteensä 208m2 ja esim terapiasali on 75m2 suuruinen. Terapiasalissa on HUR:n kuntoutuslaitteita, painokevennyslaitteisto ja monia muita laitteita toimintakyvyn harjoittamiseen joko terapian ja/tai itsenäisen harjoittelun aikana. Yksilöterapiaa varten meillä on 5 hoitotilaa, yksi huone on varattuna terapeuttista tutkimusta varten.

 

Aulatiloissamme voit lukea esitekansiomme lisäksi Kela-kuntoutujille tarkoitettua tietokansiota tai kaikille asiakkaillemme tarkoitettua yrityskansiota. Myös aikakauslehtiä on tarjolla.